Loading

wait a moment

Refinansier forbrukslån

Har du flere mindre forbrukslån, så er det en god i de å refinansiere alle under ett tak. Det er ikke alltid det lønner seg, men i de fleste tilfeller hvor du har lånt til høye renter, så vil det faktisk spare deg for veldig mange penger.

De månedlige utgiftene går også ned og du slipper for å betale på flere termingebyrer og andre utgifter. Så hva er det som spiller inn på om det lønner seg med refinansiering eller ikke?

Sjekk først hvor mye du trenger å låne
Sjekk hvor stort lånebehov du har før du setter i gang. Dette er viktig, fordi det er grenser for hvor mye du kan låne hos den enkelte bank. Har du flere smålån som skal samles faller du inn i målgruppen til de fleste selskaper. Er det behov for store lån så skal du ha en ryddig økonomi og vise til en oversiktlig økonomi, for at du skal øke sjansene til å gå godkjent lånesøknaden din.

Ta gjerne kontakt med bankene som tilbyr refinansiering så du får så mye informasjon som mulig. Mange finansieringsagenter kan også hjelpe deg på vei og sende ut flere søknader samtidig, s du har flere tilbud å velge mellom.

 

Smålån

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *